مشاور، طراح و مجری پروژه های فیبر نوری
نحوه ی اتصال کانکتور به فیبر نوری
پنج شنبه 14 بهمن 1397 ساعت 17:41 | بازدید : 56 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

معمولاً دو روش رایج برای ترمینال کردن فیبر نوری وجود دارد. سر لخت فیبر نوری را می توان جهت اتصال دایمی به فیبر دیگر جوش داد و یا از کانکتور فیبر به منظور اتصال موقت، استفاده کرد. وقتی که از کانکتور فیبر نوری استفاده می کنیم به راحتی می توانیم کابل را در کاربردهای مختلف، متصل کرده و یا از اتصال خارج نمائیم. این روش ترمینال کردن بسیار انعطاف پذیر بوده و به سهولت نیز انجام خواهد شد. علاوه بر این استفاده از کانکتور در انتهای کابل فیبر نوری جهت اتصال، موجب صرفه جویی در زمان نیز می شود. در هر حال، آیا شما با مراحل کانکتور زدن به انتهای فیبر آشنا هستید؟ این مقاله شما را بصورت گام به گام راهنمائی خواهد کرد.

کانکتورهای فیبر نوری رایج
اجازه دهید ابتدا از کانکتور های فیبر نوری شروع کنیم. انتخاب نوع مناسب کانکتور جهت اتصال، بسیار پر اهمیت است. در بازار امروز، چهار نوع اصلی کانکتور بطور گسترده، جهت اتصال به انتهای فیبر مورد استفاده قرار می گیرند که شامل کانکتورهای LC، SC، ST و FC می باشند. کانکتور LC دارای سرامیک فرول 1.25mm که تقریباً نصف کانکتورهای دیگر است، می باشد. این کانکتور از نوع Snap-in می باشد و در مصارف با تراکم بالا مورد استفاده واقع می شود. کانکتور SC سرامیک فرول 2.5mm داشته و این نوع کانکتور هم جهت اتصال سریع کابل از نوع Snap-in می باشد. متفاوت از دیگر کانکتورها، ST است که از کانکتور نیزه ی شکل پیچ-قفل با فرول 2.5mm استفاده می کند. علاوه بر این، کانکتور FC از نوع کانکتور پیچی است که فرول آن 2.5mm بوده، اما به تدریج در حال از دست دادن محبوبیت خود نسبت به کانکتورهای LC و SC می باشد.
کانکتورهای فیبر نوری رایج

روش پولیش کانکتور
زمانی که قصد دارید از کانکتور جهت ترمینال فیبرنوری استفاده کنید، اگر کانکتور از پیش صیقل داده نشده است باید روش پولیش را انتخاب کنید. جهت به حداقل رساندن اتلاف نور بازگشتی، انتهای سطح کانکتور باید بخوبی صیقل داده شود. با استفاده از روش پولیش شما می توانید نور را هرچه بیشتر از طریق کانکتور با کمترین میزان اتلاف، انتشار دهید. در این روش چهار نوع PC، UPC، Flat و APC وجود دارد که در میان آنها، انواع UPC و APC در صنعت محبوب تر هستند. تفاوت عمده بین روش UPC و APC این است که نوع APC با زاویه 8 درجه صیقل داده می شود در حالی که UPC بدون هیچ زاویه ی پولیش می شود، اما هر دوی آنها برای هم ترازی بهتر با هسته کمی انحنا دارند. در مورد رنگ آنها نیز باید گفت کانکتور UPC آبی رنگ و APC سبز رنگ است.
روش پولیش کانکتور

هشدارهای مهم
کابلهای فیبر نوری بسیار شکننده و حساس به آلودگی هستند، بنابراین ما باید توجه بیشتری به اقدامات احتیاطی قبل از شروع ترمینال کردن آن داشته اشیم. در اینجا لیست برخی از احتیاطات کلی به عنوان یک مرجع آورده شده است:
• همیشه درپوش گرد و غبار را برای کانکتورهای بلا استفاده ، بکار ببریم و تعدادی درپوش یدک حتی در محیطهای فاقد گردو غبار با خود به همراه داشته باشیم.
• قبل ار ترمینال کردن حتما انتهای فیبر و کانکتور را بخوبی تمیز کنیم.
• مطمئن شوید هیچ نور لیزری در هنگام ترمینال کردن در فیبر وجود ندارد.
• فیبر را تا شعاع کمتر از 25mm خم نکنید.


وقتی که همه چیز آماده شد، ما می توانیم کار را آغاز کنیم، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله ی 1- اندازه گیری و علامت گذاری روی غلاف کابل به طول مورد نظر(معمولاً 35mm ) و خارج کردن روکش تا محل علامت گذاری
مرحله ی 2- اندازه گیری و علامت گذاری روی کولار به طول مورد نظر(معمولاً 7mm باقی بماند ). از قیچی برای بریدن کولار اضافی استفاده کنید.
مرحله ی 3- اندازه گیری و علامت گذاری روی بافر به طول مورد نظر(معمولاً 16mm باقی بماند ).برای جلوگیری از آسیب رسیدن به فیبر در طول های مختلف اقدام به لخت کردن بافر نمائید.
مرحله ی 4- از یک دستمال آغشته به الکل بدون پرز برای تمیز کردن فیبر استفاده نمائید.
مرحله ی 5- سرنگ را با چسب پر کرده و به آرامی به نوک سرامیک تزریق کنید.
مرحله ی 6- به آرامی فیبر را داخل کانکتور قرار داده و قطعات کانکتور را به هم متصل کنید.
مرحله ی 7- کانکتور را بر روی صفحه ی پولیش قرار دهید و 8 تا 10 بار به آرامی صیقل دهید.
مرحله ی 8- کانکتور را بر روی تجهیزات تست کنید.
نحوه ی اتصال کانکتور به فیبر نوری

طبقه بندی وال پلیت فیبر نوری بر اساس نوع فیبر
کابل های فیبر نوری بر اساس فیبر های مختلف ساخته می شوند. متناسب با نوع استقرار و راه اندازی فیبر، وال پلیت فیبر نوری Single-mode ،با نام OS2 و Multi-mode با نام OM1،OM2، OM3 و OM4 از یکدیگر متمایز می شوند. از وال پلیت فیبر نوری Single-mode برای اکثر پروژه های FTTx استفاده می شود.

مراحل نصب وال پلیت فیبر نوری
در اینجا مراحل نصب مدل جعبه شکل وال پلیت برای مثال آورده شده است:
مرحله ی 1- تعیین محل نصب بر روی دیوار: محل نصب را با یک مداد بر روئی دیوار علامت گذاری کنید.
مرحله ی 2- از الگو جهت تعیین محل سوراخ استفاده کنید و آن را با علامت گذاری که در مرحله ی 1 انجام داده اید مطابقت دهید.
مرحله ی 3- خطوط را دنبال کرده و با استفاده از یک دریل سوراخ را ایجاد کنید.
مرحله ی 4- وال پلیت را بر روی دیوار گذاشته و با محل نصب مطابقت دهید.
مرحله ی 5- با استفاده از پیچ های مربوطه آن را بر روی دیوار نصب کنید.

نتیجه گیری:استفاده از کانکتور در سر لخت فیبر کار اتصال را آسان می کند و توصیه می شود از کانکتور جهت ترمینال کردن استفاده شود.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راه اندازی زیرساخت و سرویس های فیبر نوری تهران ستورز
یک شنبه 7 بهمن 1397 ساعت 18:53 | بازدید : 58 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

زیرساخت و سرویس های فیبر نوری در پروژه ی تهران ستورز توسط متخصصین شرکت فاطر رسا نور با موفقیت راه اندازی شد. شرکت تهران ستورز یکی از وارد کنندگان و توزیع کنندگان با سابقه پروتزهای تعویض مفاصل، ایمپلنت های ارتوپدی و سایر اقلام مرتبط است که سرویس های درمانی با کیفیت در حوزه ارتوپدی را به بیماران ارائه می دهد. ادامه...

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


استفاده از کابل IP67 برای حفاظت از لینکهای ارتباطی
شنبه 16 دی 1397 ساعت 22:43 | بازدید : 51 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

امروزه کابل فیبر نوری درصد بالایی از تقاضای بازار را به خود اختصاص داده است. در مقایسه با کابل های مس، کابل های فیبر نوری دارای سرعت بیشتری بوده و سبک تر می باشند. استقرار و راه اندازی فیبر نوری مزیت هایی برای مردم به ارمغان آورده اما معایبی را نیز با خود به همراه داشته است. فیبر نوری به راحتی در معرض شکستگی و آلوده شدن به گرد و غبار، مایعات و سایر آلودگی های دیگر قرار می گیرد. از این رو، کابلهای فیبر نوری باید به گونه ای طراحی شوند که با شرایط محیطی مختلف سازگار باشند. کابل فیبر IP67 نوعی از کابل فیبر نوری است که به ویژه دارای قابلیت ضد گرد و غبار و ضد آب می باشد.

این مقاله شما را با این کابل خاص بیشتر آشنا می نماید.

مفهوم IP67
زمانی که نام کابل فیبر نوری IP67 را می شنوید، ممکن است برای شما سوال شود که مفهوم IP67 چیست؟ در واقع، "IP" یک امتیاز تعریف شده توسط استاندارد بین المللی IEC 60529 می باشد. IP مخفف international protection است که میزان مقاومت و درجه ی حفاظت در برابر نفوذ گردو غبار، رطوبت و آب در محفظه ی الکتریکی ، جسم سخت و تماس تصادفی با سایر موارد را طبقه بندی می نماید. کد IP همچنین شامل دو عدد مانند IP67 نیز می باشد. عدد اول نشانگر حفاظت در برابر جسم سخت خارجی و عدد دوم نشانگر مقاومت در برابر نفوذ آب می باشد.

در جدول زیر رده بندی کدهای IP نشان داده شده است. اگر به جای هر عدد یک “X” نمایش داده شود بدین معناست که آن محصول در آن رده آزمایش نشده است. عدد صفر به معنی عدم هر گونه مقاومت و حفاظت می باشد. بنابراین IP67 یعنی این کابل در سطح بالایی از مقاومت در برابر گرد و غبار و غوطه وری موقت در آب دارد.

جدول رده بندی کدهای IP

ساختار کابل فیبر نوری IP67
پچ کورد فیبر نوری IP67 شامل یک فیبر نوری معمولی و یک کانکتور مخصوص IP67 می باشد. کانکتور IP67 بر اساس کانکتورهای معمولی با روکش آلومینیومی با مکانیزم خاص طراحی شده است. پوسته ی محافظ از ورود گرد و غبار و آب به داخل کانکتور جلوگیری می کند. تصویر زیر ساختار یک کانکتور IP67 LC duplex را نمایش می دهد.

ساختار کابل فیبر نوری IP67

انواع کابل IP67
با توجه به کانکتوری که در هر سر کابل استفاده شده است، کابل فیبر نوری IP67 را می توان به دو دسته تقسیم کرد. یک نوع از آن به کانکتور IP67 در هر دو سر مجهز شده است و نوع دیگر در یک سر خود دارای کانکتور IP67 می باشد. خروجی کابل فیبر نوری IP67 همچنین برای اتصالات با چگالی بالا مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع کابل IP67

کاربرد
روکش مستحکم pu و ساختار single-mode apc armored کابل ip67 سرعت انتقال داده 1 gbps در کاربردهای پهن باند را فراهم می کند که نسبت به پچ کوردهای استاندارد فیبر 9/125μm ، پنج برابر سریع تر است. افت عبور پائین کانکتور IP67 به دلیل اتصال و جداسازی آسان، نصب و جداسازی میسر شده است. طراحی مبتنی بر استاندارد IEC60603-7 آن باعث شده است بتوان آن را در سیستم های مشابه دیگر استفاده نمود. کابل IP67 اغلب در تجهیزات تست LAN، FTTH، FTTA، تجهیزات مستقر در محل اتصال در خیابان، ارتباطات رادیویی از راه دور، نصب خاکی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

نتیجه گیری
کابل فیبر نوری IP67 سطح حفاظت بالایی برای فیبر نوری در برابر گرد و غبار و آب در محیط با شرایط دشوار را ارائه می دهد.استفاده از کابل های فیبر IP67 در این مکان ها موجب تضمین لینک داده های شما می گردد.کانکتورهای این کابلها در حال حاضر در انواع LC، SC، ST و FC می باشند.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


همکاری سوداتل با نوکیا در زمینه نسل بعدی پهنای باند
شنبه 9 دی 1397 ساعت 1:29 | بازدید : 45 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )


نوکیا می گوید قصد دارد FTTH و فناوری 4.5G و 5G را برای شرکت سوداتل فراهم کند تا آنها بتوانند آن را برای انجام زیرساخت های شهر خارطوم پایتخت سودان به اجرا در بیاورند. سوداتل آزمایشگاهی راه اندازی خواهد کرد تا برای سال 2020 و پیاده سازی پروژه آمادگی کامل پیدا کند. ادامه...

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شبکه ی خود را با 40G QSFP+ AOC ارتقاء دهید!
شنبه 2 دی 1397 ساعت 1:28 | بازدید : 52 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

برای پاسخگویی به الزامات مورد نیاز برای توان عملیاتی و پهنای باند بیشتر، 40Gigabit Ethernet به روندی برای انتقال داده ها تبدیل شده است. یک سری از تجهیزات 40G برای دستیابی به اتصال یکپارچه در شبکه 40G طراحی شده است. دستگاه هایی مانند فرستنده و گیرنده 40G فیبر نوری و کابل اتصال مستقیم 40G به طور گسترده ای برای انتقال با سرعت بالا استفاده می شود. کابل اتصال مستقیم ‎(DAC) 40G‏ راهکاری بهینه برای اتصال برد کوتاه می باشد. می توان این کابلها را در دو دسته ی کابل اتصال مستیم مس و کابل های اکتیو نوری (AOC) تقسیم می شوند.

تمرکز این مقاله بر روی معرفی برخی از راهکارهای ‏40G QSFP+ AOC‎ جهت بهبود شبکه می باشد.

اطلاعات عمومی کابل های اکتیو فیبر نوری (AOC)
AOC یک تکنولوژی کابل کشی است که ورودی الکتریکی را به عنوان یک کابل مس سنتی اما با استفاده از کابل فیبر نوری بین کانکتورها، دریافت می کند. در انتهای کابل، سیگنال الکتریکی به نوری، جهت بهبود سرعت و فاصله عملکرد کابل بدون به خطر انداختن سازگاری با رابط های الکتریکی استاندارد، تبدیل می شود.AOC بصورت اختصاصی برای ارتباطات داده چند بانده کوتاه برد و کاربردهای اتصالات داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. این کابل از فیبر نوری مالتی مد، تراشه کنترل و کانکتورهای مختلف که یک سر آن کانکتور ‏QSFP+‎ و سر دیگر آن QSFP+، SFP+، LC یا کانکتور های دیگر است، ساخته شده است.

اطلاعات عمومی کابل های اکتیو فیبر نوری (AOC)

دلایل انتخاب ‎40G QSFP+ AOC
با این حال، چرا اغلب ما از 40G QSFP+ AOCبه جای ماژول ‏40G BASE-SR4 QSFP+‎ استفاده می کنیم؟
در واقع 40G QSFP+AOC دارای مزایای زیادی است که شما را به استفاده از آن علاقه مند خواهد کرد. اولین مزیت، هزینه ی پائین تر آن نسبت به ماژول است چرا که AOC موجب صرفه جویی در پچ کوردهای اضافی فیبر می شود. هرچند که این برای فاصله ی انتقال مشابه استفاده می شود، عملکرد تکرار و قابلیت تبادل 40G AOC بهتر از ماژول 40G BASE-SR4 می باشد. به عنوان مزیت سوم، تحت آزمون four-quadrant که در آن حفظ بهترین عملکرد محصول در ولتاژ و دمای بسیار بالا یا بسیار پائین تست می شود، AOC برای پاسخگویی به تمام این نیازها تائید صلاحیت شده است.

راهکار 40G QSFP+ AOC
در اینجا برخی از راهکارهای مشترک 40G QSFP+ AOCکه در بازار مورد استقبال قرار گرفته، آورده شده است.

راهکار 1: 40G QSFP+ to QSFP+ AOC
در انتهای AOC کانکتور ‏QSFP+‎ استفاده شده است تا داده ی 40G را انتشار دهد. حداکثر مسافت قابل پشتیبانی 100 متر است. این کابل اکتیو فیبر موازی 40 گیگا بیت بر ثانیه، کابلی است که داده 4×10 گیگابیت را بصورت موازی و بدون خطا بر روی کابل ریبون مالتی مد فیبر نوری انتقال می دهد.

راهکار 1: 40G QSFP+ to QSFP+ AOC

راهکار2: 40G QSFP+ to 4xSFP+ AOC
کابل اکتیو ‏QSFP+‎ به ‏4x SFP+‎ (یک سر آن کانکتور ‏QSFP+‎ و سر دیگر چهار کانکتور ‏QSFP+‎) یک کابل breakout( کابل فیبر نوری که شامل چندین کابل سیمپلکس فیبر نوری می باشد) است که راهکار اتصال داخلی مقرون به صرفه و حرفه ای برای ادغام ‏40G QSFP+‎ و ‏10G SFP+‎ بین آداپتورها، سرورها و سوئیچ ها ارئه می دهد. کاربران می توانند AOC را بین پورت های ‏QSFP+‎ قابل استفاده بر روی سوئیچ های 40G نصب کرده و تا چهار ‏upstream 10G QSFP+ enabled switches‎ را تغذیه نمایند.


راهکار2: 40G QSFP+ to 4xSFP+ AOC

راهکار 3: 40G QSFP+ to 8xLC AOC
این کابل AOC هم یک کابل breakout است که در یک سر آن کانکتور ‏40G QSFP+‎ و در سر دیگر آن هشت کانکتور LC قرار دارد. این کابل یک راهکار اتصال داخلی با کارایی بالا و مصرف برق کم با پشتیبانی از اترنت 40G است که با ‏QSFP+‎ MSA و IEEE P802.3ba 40GBASE-SR4 سازگار می باشد. این کابل مجموعه ای از 4 خط full-duplex می باشد که هر خط قادر به انتقال 10G بوده و در مجموع دارای نرخ بیت 40Gbps می باشد.

راهکار 3: 40G QSFP+ to 8xLC AOC

نتیجه گیری
w همراه با محبوبیت 40G Ethernet، بازار 40G QSFP+ AOC در طول سالها در حال رشد می باشد. این قطعاً بهترین انتخاب برای انتقال سرعت بالا در مسافت های کوتاه است. علاه بر این اگر شما به دنبال پهنای باند بالاتر AOC ها هستید، 100G QSFP28 AOC و 120G CXP AOC پاسخگوی نیاز شماست.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقابله با هکرها
جمعه 25 آذر 1397 ساعت 18:46 | بازدید : 42 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )


با گسترش تهدیدهای حملات سایبری، شرکت ADVA اعلام کرد به منظور جلوگیری از این تهدیدها، به صورت مشارکتی اقداماتی انجام داده است. یکی از این اقدامات توسط دانشگاه کمبریج انجام شد که هدفش بررسی لینک فیبر نوری است که با QKD مستحکم شده است. دومین اقدام یک سطح امنیتی بالاتری است که از طریق یک سیستم کد گذاریpost-quantum public-key شبکه های آموزشی و تحقیقاتی را تحت نفوذ خود قرار می دهد. ادامه...

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نکاتی برای راه اندازی یک اتاق سرور کوچک
جمعه 18 آذر 1397 ساعت 18:45 | بازدید : 31 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

بطور کلی، دیتا سنتر برای حفظ عملکرد مستمر سرورهای کامپیوتری در یک ساختمان یا ایستگاه، طراحی شده است. اتاق سرور نیز به همین منظور طراحی شده اما فضای آن نسبت به دیتا سنتر کوچکتر است. اگر شما یک کسب و کار کوچک دارید پس یک اتاق سرور کوچک برای شما کافی است. اما شما نباید فکر کنید که یک اتاق سرور کوچک به طراحی مناسب نیاز ندارد. در واقع داشتن یک طراحی قابل اطمینان برای جلوگیری از دردسر های آینده بسیار ضروری است. یک اتاق سرور بخوبی سازمان دهی شده، اثر بخشی و زنده ماندن کسب و کار شما را تضمین می کند.

این مقاله برخی از ملاحظاتی که برای راه اندازی اتاق سرور لازم است در نظر بگیرید را ارائه داده است.

راه اندازی یک اتاق سرور کوچک

انتخاب رک با ابعاد مناسب

با رشد شرکت ممکن است روز به روز به میزان تجهیزات شما افزوده شود. قرار دادن این تجهیزات در محیط کار بدون حفاظ از نظر ایمنی خطرناک است. یک اتفاق کوچک مثل ریختن چای روی تجهیزات یا لغزیدن آنها ممکن است خسارت بزرگی را با خود به همراه داشته باشد. استفاده از رک سرور بطور موثر تمام این مشکلات را حل خواهد کرد. اما چگونه می توانیم یک رک، متناسب با نیاز خود انتخاب کنیم؟ مهمتر از همه یک رک سرور با فضای داخلی کافی،بمنظور توسعه تجهیزات در آینده بسیار سودمند است. امروزه رک ها در دو نوع ایستاده و دیواری عرضه می شوند. اما بخاطر داشته باشید که مهم نیست شما کدام یک از این دو نوع را انتخاب می کنید،رعایت دستور العمل های نصب می تواند رک شما را از تکان آن در اثر اختلال و آسیب های دیگر محفوظ نگه دارد.

انتخاب رک با ابعاد مناسب

ایزوله کردن سرورها برای جلوگیری از ایجاد نویز

اگر بودجه به شما اجازه ی راه اندازی یک اتاق سرور بصورت جداگانه را بدهد، می توانید هم بطور موثر نویز را کاهش داده و هم از تجهیزات در مقابل حوادث، سرقت و دستکاری فیزیکی و خرابکاری محافظت نمائید. با این حال شرکت های کوچک ممکن است چاره ی جزء قرار دادن رک در گوشه ی اتاق نداشته باشند. بنابراین استفاده از رک هایی با خاصیت کاهش نویز می تواند در چنین فضاهایی به شما در کم کردن سر و صدا کمک کند. بطور کلی عایق صوتی صد در صدی امکان پذیر نیست اما می شود تا حد زیادی نویز را کاهش داد.

کنترل حرارت و گرما

بالا بودن درجه حرارت در رک می تواند بطرز چشمگیری طول عمر تجهیزات را کاهش داده و یا باعث بروز اختلال در عملکرد آنها و یا خرابی شود. برای ایمنی تجهیرات و محیط اطراف آن لازم است شما یک استراتژی خنک کننده برای کنترل حرارت داشته باشید. نصب یک دستگاه تهویه مطبوع می تواند راه مناسبی برای خنک نگه داشتن تجهیزات و کاهش دمای محیط اطراف باشد. همچنین، یک کابل کشی ساخت یافته به شما در کنترل دما کمک خواهد کرد.

مدیریت مناسب کابل ها

مدیریت کابل ها را هرگز امری غیر ضروری در نظر نگیرید و از آن سرسری نگذرید. گاهی اوقات آن خطری پنهان برای آینده محسوب می شود. مدیریت کابلها را بهتر است از همان ابتدای کار انجام دهید و کابل ها را به بهترین شکل تفکیک نمائید. دسته بندی منظم کابل ها در پشت دستگاه ها به شما اجازه ی دهد به راحتی به سرور دسترسی داشته باشید. با دسته بندی کابل ها، در ابتدا کابل های مشترک با هم در یک دسته قرار گرفته و سپس بصورت گروهی با هم بسته می شوند. ابزار هایی نظیر بست کابل می تواند در روند مدیریت کابل ها به شما کمک نماید.

مدیریت مناسب کابل ها

استفاده از لیبل برای علامت گذاری کابلها

یکی دیگر از مواردی که به شما در مدیریت بهتر اتاق سرور کمک می کند لیبل گذاری بر روی تمامی کابل هاست. بدین ترتیب شما می توانید کابل درست را در زمان کوتاه به سهولت تشخیص دهید. با این کار از وقوع اتفاقاتی نظیر کشیدن کابل سیستم یا ری استارت کردن بدون هشدار نیز جلوگیری خواهد شد. زمانی که کابل ها را برچسب گذاری می کنید برای تشخیص کابل ها باید از شناسه ی منحصر بفردی استفاده کنید که به شما نشان دهد کابل به کجا متصل شده است. در حال حاضر بست هایی با امکان لیبل گذاری در بازار وجود دارند.

نتیجه گیری

اتاق سرور بخش ضروری در شرکت شماست که شامل تمامی تجهیزات مهم شرکت می باشد. راه اندازی یک اتاق سرور مناسب به شما کمک می کند تا تجهیزات را از آسیب حفظ کرده و بهره وری شما را نیز بالا می برد. البته اگر شما دانش و مهارت کافی در راه اندازی اتاق سرور را ندارید لازم است با متخصصین این کار حتما مشورت نمائید.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راه اندازی یک مرکز اطلاعات توسط شرکت ارتباطات NTT
جمعه 11 آذر 1397 ساعت 18:44 | بازدید : 34 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )


بر طبق اعلام شرکت NTT Com، این شرکت در مرکز اطلاعات Equinix DB1 در دوبلین یک رابط PoP راه اندازی خواهد کرد. این رابط برای اولین بار است که در دوبلین برای شرکت NTT Com نصب می گردد و هدف آن شرکت ها و ارگان های بین المللی هستند که بخش عملیاتی خود را در این شهر مستقر کرده اند.

ادامه...

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چگونه می توان کابل فیبر نوری هوایی را نصب کرد؟
سه شنبه 27 آبان 1397 ساعت 1:21 | بازدید : 62 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

هنگامی که در خیابان ها قدم می زنید آیا به کابل های اضافی که از تیرک ها آویزان هستند دقت کرده اید؟ این کابل ها که معمولاً تحت عنوان کابل فیبر نوری هوایی نامیده می شوند به طور گسترده ای برای نصب در OSP (outside plant) بر روی تیرکها استفاده می شوند.

کابل های فیبر نوری هوایی برای وفق دادن با شرایط محیطی سخت و جلوگیری از تخریب طبیعت، آسیب های انسانی و سرقت، طراحی شده اند. این کابل ها دارای انواع مختلفی هستند.

در این مقاله به روش های رایج نصب و مسائلی که در حین نصب باید به آن توجه شود، پرداخته شده است.

aerial fiber optic cable

انواع کابل های نوری هوایی

کابل فیبر نوری هوایی را می توان در دو نوع سلف ساپورت و catenary wire به منظور روش های مختلف نصب ، دسته بندی کرد. نوع catenary wire به کابل های Loose Tube فضای باز رایج، که می تواند تسمه ی داخل مسنجر باشد و نوع سلف ساپورت به کابل های ADSS اشاره دارد. این کابل ها طوری ساخته شده اند که بتوانند وزن خود و باد و سرما را تحمل نمایند.

کابل فیبر نوری هوایی سلف ساپورت فرم 8، کابل ADSS رایج است که برای نصب آسان و مقرون به صرفه در شبکه های ارتباطی مسافت طولانی استفاده می شود.

راهنمای نصب کابل های هوایی
قبل از نصب:

نکته 1: قبل از نصب و راه اندازی کابل هوایی، ساخت یک طرح مناسب بسیار ضروری است. بنابراین باید مسیر کابل های تلفن و برق و... و قسمت های خیابانی در بررسی مسیر کابل، مورد توجه قرار گیرد. این طرح باید توسط بخش های مختلف مورد تائید واقع شود.

نکته2: مقررات مربوط به فاصله کافی بین کابل های فیبر نوری و کابل برق در تیرک مشترک باید رعایت شود.

نکته3: تیرک های قدیمی باید از لحاظ استقامت مورد بررسی قرار گیرند تا مطمئن شوید که می توانند فشار کابل هوایی را تحمل کنند. همچنین باید بررسی کنید که آیا به طناب نگه دارنده برای نصب کابل های هوایی نیاز است یا خیر.

نکته 4 : محل اتصال معمولاً در طول مسیر کابل انتخاب می شود. این انتخاب باید به گونه ای باشد که کابل در طولانی ترین مسافت ممکن خود مورد استفاده قرار گرفته و کمترین اتصال انجام شود. آنها باید به راحتی برای یک خودرو اسپلایسینگ قابل دسترسی باشد.

نکته 5: به یاد داشته باشید که نصب کابل هوایی هرگز نباید در شرایط مرطوب انجام شود، همچنین مطمئن شوید که کلیه ی پرسنل برای کار برروی تیرک بخوبی آموزش دیده اند.

روش نصب:

با توجه به انواع مختلف کابل هوایی، به طور کلی دو روش نصب وجود دارد. اولین روش تعبیه یک کابل فیبر نوری در مسنجر فولادی است. مسنجر فولادی بین تیرک ها نصب می شود. سپس یک کامیون یا تریلر حلقه کابل، برای کشیدن کابل به موازات مسنجر مورد استفاده قرار می گیرد. cable guide و cable lasher برای قرار دادن در دو طرف کابل فیبر نوری و مسنجر مورد استفاده واقع می شود. از ماشین بالابر برای تنظیمات لازم cable lasher می توان استفاده کرد. در هر تیرک کابل فیبر نوری به شکل یک حلقه ی گسترش جهت توسعه و بسط مسنجر در آمده است. حلقه ی گسترش دارای طول و عمق است که طول آن باید بیش از دو برابر عمق آن باشد. کابل فیبر نوری باید همیشه، حداقل شعاع خمش را حفظ نماید.

روش دیگر، نصب مستقیم کابل فیبر نوری سلف ساپورت فرم 8 است. این روش تا حد زیادی قرار دادن کابل فیبر نوری در محل استقرار هوایی را آسان می کند. کابل سلف ساپورت فرم 8 هر دو کابل فیبر نوری و مسنجر را در یک پوشش و برای هر 8 بخش خود دارد. استرند و فیبر نوری در یک کابل واحد ترکیب شده که موجب نصب سریع و آسان آن در یک مرحله شده و در نتیجه این ساختار هوایی با دوام تر می شود.

در طول نصب:

شما باید نکات ایمنی را در طول نصب کابل فیبر نوری کاملاً رعایت کنید. به مواردی که در ذیل آمده است، توجه کنید:

نکته 1، اطمینان حاصل شود که ابزار و تجهیزات مورد استفاده برای نصب کابل، متناسب با دستور کار است. تجهیزات نامناسب ممکن است به کابل یا پرسنل نصب آسیب وارد نماید.

نکته 2، هنگامی که در معرض خطرات برق قرار می گیرید مثلاً خطوط برق از محل انجام کار عبور می کند بسیار مراقب باشید.

نکته 3، قبل از کابل کشی مستقیم با پیکربندی 8، مطمئین شوید منطقه خالی از پرسنل نصب و تجهیزات است چرا که عدم رعایت این نکته ممکن است به پرسنل و کابل ها آسیب وارد نماید.

نتیجه گیری:

نصب کابل فیبر نوری کار راحتی نیست بخصوص در نصب هوایی آن! در نصب هوایی مراقبت فوق العاده و صبر و شکیبایی در طول نصب مورد نیاز است. شرایط واقعی معمولاً بسیار پیچیده تر از چیزی است که ما در اینجا صحبت کردیم. لازم است شما با توجه به شرایط واقعی، طرح خود را تنظیم نمائید.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شما کدام یک را برای FTTx انتخاب می کنید؟ PON یا AON؟
سه شنبه 15 آبان 1397 ساعت 1:15 | بازدید : 49 | نویسنده : میثم میثمی | ( نظرات )

هنگامی که بحث استقرار FTTx پیش می آید، دو راه حل برای شبکه ها وجود دارد که معروف به PON (شبکه پسیو نوری) و AON (شبکه اکتیو نوری) می باشند. چه تفاوتی بین آنها می باشد؟ کدام یک را شما انتخاب می کنید؟ PON یا AON؟ شما ممکن است پاسخ را در این مقاله پیدا کنید.

PON یا AON

PON

PON شامل یک ترمینال خط نوری (OLT) واقع در دفتر مرکزی (CO) و مجموعه ای از ترمینال های شبکه های نوری مرتبط (ONT) که در پایان خط فیبر نوری و معمولاً در قسمت مشترک و کاربر واقع شده است، می شود. هر دو دستگاه نیاز به برق دارند. به جای استفاده از لوازم الکترونیکی طراحی شده در فضای خارجی، PON با استفاده از اسپلیتر و کوپلر پسیو، پهنای باند را در میان کاربران تقسیم میکند. به طور معمول تقسیم پهنای باند بین 32 کاربر انجام شده و حداکثر تا فاصله 10-20 کیلومتر را ساپورت می کند.

AON

سیستم اپتیکی اکتیو با استفاده از تجهیزات سوئیچینگ الکتریکی، مدیریت توزیع سیگنال و هدایت سیگنال ها به مشترکین خاص را انجام می دهد. این سوئیچ برای هدایت سیگنال های ورودی و خروجی به محل مناسب در شیوه های مختلف باز و بسته می شود. بنابراین، یک مشترک می تواند یک فیبر در حال اجرای اختصاصی به خانه خود داشته باشد. شبکه های اکتیو می توانند تعداد نامحدودی از مشترکین را در فاصله بیش از 80 کیلومتر ساپورت کنند.

مزایا و معایب PON

PON دارای مزایای متمایزی بوده و به شدت کارآمد می باشد و هر تار فیبر نوری می تواند به 32 کاربر خدمات ارائه بدهد. در مقایسه با PON، AON دارای هزینه ساخت و نگهداری پایین تری است. از آنجا که قطعات و تجهیزات الکتریکی استفاده شده در آن بسیار کمتر می باشد، در نتیجه به راحتی خطا در سیستم PON رخ نمی دهد.

PON همچنین دارای برخی معایب می باشد. یکی از بزرگترین معایب اسپلیترها این است که بدون هیچ ملاحظه، انتخاب و منطقی ، ارسال را به تمام نقاط پایانی انجام می دهند. پس شما نمی توانید زمانی که یکی از خدمات قطع می شود، مشکلات را مقرون به صرفه حل نمایید. مشکل دیگر انعطاف پذیری آن است.در صورت نیاز به طراحی دوباره شبکه و یا کشیدن رشته فیبر جدیدی از اسپلیتر upstream، همه مشترکان downstream باید آفلاین شوند تا اسپلیتر در شبکه تغییر یابد. در انتها از آنجا که در PON ،کل شبکه به اشتراک گذاشته می شود، تمام مشترکین دارای پهنای باند یکسان می باشند. بنابراین سرعت انتقال داده ها ممکن است در زمان اوج مصرف کند شده و کاهش یابد.

مزایا و معایب AON

AON دارای مزایای خاصی است. اول اینکه، وابستگی آن به تکنولوژی اترنت باعث می شود همکاری بین فروشندگان آسان شود. مشترکین می توانند سخت افزاری را انتخاب نمایند که نرخ انتقال داده مناسب داشته و در مقیاس بالا با افزایش نیازها، بدون نیاز به بازسازی شبکه قابل ارتقا باشد. دومین مورد، در رابطه با فاصله است. یک شبکه اکتیو دارای محدودیت فاصله 80 کیلومتر بدون در نظر گرفتن تعداد مشترکین می باشد. در انتها انعطاف پذیری بالا برای استقرار خدمات مختلف به مشتریان مسکونی و تجاری و هزینه مشترک پایین از مزایای دیگر آن می باشد.

AON مانند PON، دارای نقاط ضعف می باشد. حداقل یک سوئیچ تجمعی برای هر 48 مشترک نیاز داشته چرا که نیاز به توان برای ارسال دارد. AON ذاتا قابلیت اعتماد کمتری از PON دارد.

از این مقاله می توانید دریابید که هر دو تکنولوژی دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. در برخی از موارد، در سیستم های FTTx ، از ترکیب عناصر هر دو معماری اکتیو و پسیو به شکل یک سیستم ترکیبی استفاده می شود. بنابراین، برای تصمیم گیری که کدام تکنولوژی استقرار یابد، باید شرایط خاص هر سیستم در نظر گرفته شود.


موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دفتر فروش تجهیزات فیبر نوری و آدرس fiber.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 68
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 30
:: باردید دیروز : 101
:: بازدید هفته : 136
:: بازدید ماه : 136
:: بازدید سال : 195
:: بازدید کلی : 1372